"Pizza Verace" 00 W300 Pitsajahu tõelisele pitsale Napoletana, 5 kg - Jätmisaeg kuni 72 tundi
Ühik: tükid
Laoseis: Laos
Laoseis: Laos
Hind:
1,63 €/Kg
8,16 €
1,63 €/Kg
"Pizza Verace" 00 W300 Pitsajahu tõelisele pitsale Napoletana, 5 kg - Jätmisaeg kuni 72 tundi
Video
KOOSTIS: 00 NISIJAHU.
Võib sisaldada jälgi sojast.
TOITUMISALANE TEAVE 100 grammi kohta:
Energiasisaldus (KJ): 1424
Energiasisaldus (KCAL): 336
Rasvad (g): 1,0
Millest küllastunud rasvhapped (g): 0,2
Süsivesikud (g): 69
Millest suhkrud (g): 0,5
Valgud (g): 12,0
Sool (g): <0,01
Made in Italy.
FEATURES:
Produced with grain which gives great elasticity and tightness. Ideal for Classical and Contemporary "Pizza Napoletana".
INDICATIONS FOR USE:
Pizza Verace is suited for: - fermentation from 10-16 hours at room temperature - chilled storage at 4 °C for up to 3 days - strengthening for weak flours.
Võib sisaldada jälgi sojast.
TOITUMISALANE TEAVE 100 grammi kohta:
Energiasisaldus (KJ): 1424
Energiasisaldus (KCAL): 336
Rasvad (g): 1,0
Millest küllastunud rasvhapped (g): 0,2
Süsivesikud (g): 69
Millest suhkrud (g): 0,5
Valgud (g): 12,0
Sool (g): <0,01
Made in Italy.
FEATURES:
Produced with grain which gives great elasticity and tightness. Ideal for Classical and Contemporary "Pizza Napoletana".
INDICATIONS FOR USE:
Pizza Verace is suited for: - fermentation from 10-16 hours at room temperature - chilled storage at 4 °C for up to 3 days - strengthening for weak flours.
weight | 5 |
Sarnased tooted
GLUTEENIVABA Pizza põhi - 240g
, Laoseis: Tellimisel
6,94 €
"Pizza Verace" tüüp 00, W320, Pizzajahu 25 kg - Taigna laagerdumine 12/16 tundi toatemperatuuril. Taigna säilitamine Külmkapis 4°C juures kuni 3 päeva
, Laoseis: Laos
34,88 €
"Frumenta" tüüp 00 pehme nisu ühekordne jahu värske pasta jaoks - 5 kg
, Laoseis: Laos
7,19 €
"CAPUTO Nuvola" jahu Ideaalne paisunud äärtega klassikalisele Napoli pitsale - 25 kg kott
, Laoseis: Tellimisel
45,13 €
Täistera nisupitsa jahu, 5 kg (w250)
, Laoseis: Laos
9,30 €